Хотелски комплекс Каталина
Цигов чарк
035 423 366; 0889 776 227

Заявка за резервацияМестоположение на Вилен Комплекс "Каталина" - Цигов чарк:
Вилен Комплекс "Каталина" се намира в централната част на Цигов чарк, близо до язовир Батак.

Настаняване в Комплекс "Каталина":
Вилен Комплекс "Каталина" предлага на своите гости настаняване в 5 еднофамилни къщи тип мезонет и 2 новопостроени хотелски части. Всяка от къщите разполага с добре оборудвана кухня, просторен хол с телевизор с цифрова телевизия, спалня, баня, санитарен възел, както и тераса с градинска мебел и барбекю.
Хотелската част на Комплекс "Каталина" предлага настаняване в 3 апартамента, 3 студиа и 15 двойни стаи. Всички стаи имат LCD телевизор, хладилник, баня и санитарен възел, като някои от стаите предлагат и красива гледка към язовир Батак.

Удобства:
На разположение на гостите на комплекса е ресторант с 80 места и лятна градина с чудесен изглед към яз. Батак.
Комплексът предлага чудесни условия за развлечение, практикуване на водни спортове, риболов, каране на ски в намиращите се наблизо ски писти.
Местността предлага красива панорама, спокойствие и тишина.Комплекса разполага с Басейн,който е отопляем!Вилен комплекс Каталина,предлага на своите гости,организирано изкачване на връх Сюткя с планински водач,посещение на Пещера Снежанка-гр.Пещера,Пещера Лепеница-гр.Ракитово и крепостта Цепина-с.Дорково.Комплекса също така,разполага с детски басейн,който е отопляем.

Стандартна оферта
 Тип настаняване  Цена  *  *  *
 Двойна стая  60лв.      
 Студио  70лв.      
 Апартамент  80лв.      
 къща  120лв.      
 Панорамен Апартамент  90лв.      
 Панорамен Апартамент  90лв.      

Посочените цени са в BGN.

Заглавие на офертата

Новогодишна Оферта

Оферта за Нова Година-Хотелска част-Дв.стая,Студио2+1,Апартамент2+2-2 нощ.+2 закуски+празнична вечеря+програма с Дисководещ-220 лв. на човек,дете-100лв.,3 нощ.+3 закуски+праз.вечеря+програма-250лв. на човек,дете-120лв. Къщички4+2-2 нощ.-600 лв.,3 нощ-700лв.Новогодишен куверт-90 лв. на човек,50 лв-дете